Ensin otin Adan pihalle, suunnittelin että otan alkuun peruuttaen seisahtumisia, vielä saa kädellä avustaa pysähtymistä mutta melko hyvin jo onnistuu, toistoja tein ainakin sen kuusi. 

Sitten otin pallon kanssa pysähtymisiä niin että kutsuin adaa istumisesta mun luo täällä käskyllä, en halunnu liittää tule käskyä tähän ollenkaan. toistoja tein ainaki neljä ja huomasi kyllä että kun ite keskittyy siihen mitä tekee, ja miten tekee niin koirakin hiffaa paremmin asia, mulle on ollu niin vaikiaa nämä luoksetulon pysäytykset mutta ehkei ne enää oo :) 

Down käskyä ten niin että kädellä avustin menemään oikein maahan hissinä ja sitten naks ja sai tulla hakemaan makupalaa multa, huomasin myös että koko treenien ajan pysyttiin vauhdissa :)

Luoksetulon tein myös , jossa ihme ja kumma tulikin suoraan sivulle... Noh ei se mua oikeastaan haittaa kun tuli ihan vielä suoraankin sivulle.. 

Seuraamisia tein niin että otin sivulle ja siitä lähdinkin suoraan juoksemaan ja naks ja vapaa. 

Kokonaisuutena reenit meni ehkä paremminkuin ikinä aiemmin, johtuen siittä että nyt tuntui jo heti että tapahtui oppimista ja oli ennen kaikkea hauskaa ja Ada ei kertaakaan koittanut lähteä mihinkään omilöle teilleen vaan koko ajan pysyi mun kanssa ja kontaktissa.