Lähdettiin Timin kanssa viemään Roopea kotiin yökylästä haapavedelle ja pakkasin koirat mukaan, tarkoituksena oli että Noora tulisi kuvaamaan meitä ja samalla hyödynneitäisiin Haapaveden pesiskenttä reenipaikkana :)

Ensin otin Adan autosta, käytin pissaileen ja kävelytin hetken ja sitten virittelin jobba sanalla kentän laidalla ja laitoin kuppiin makupalan, otin pari kertaa sivulle tulon ja palkalle vapautuksen siinä vähän niinkuin muistutukseksi ;) sitte leikittiin ja höpöttelin sitä meidän jobba sanaa siinä samalla. Noora otti kuvia koko ajan ja luoksetulossa harjoiteltiin niin että jätin Adan istumaan, ja Noora toimi liikkurina, ajattelin että Ada varastaa luokse jo "käsky" sanalla mutta eipä se tehnytkään niin, vaan jäi kattoon ihmeissään Nooraa, mutta ei noussut mihinkään paikaltaan, mun oma "tule" käsky piti sanoa hieman ylitse innokkaasti, että lähti tulemaan :)

milajaada%20049-normal.jpg

ensin leikittiin :) Adan ilme ;)

milajaada%20111-normal.jpg

Hituri ois sanonu "Älä läimi sitä koiraa.." :D

milajaada%20134-normal.jpg

Sarjassamme Ada ja Adan hassut loikat :D

milajaada%20136-normal.jpg

Silmissä havaittavissa "hullun kiiltoa" ;)

Leikin jälkeen tehtiin taas hiukan tottista, pikku pätkää seuraamista, jossa mää kuvista huomasin että tuijotan ihan suoraa alaspäin koiraa!! Hitto!! Ja vielä muka mielessäni ajattelin että katon eteenpäin, miten mää onnistunkin huijaamaan omaa mieltänikin noin hyvin... Alla kuva perusasennosta, jossa en edes niin pahasti ku muissa kuvissa tuijota..

milajaada%20038-normal.jpg

Liikkeestä seisomisia tein ensin peruuttaen Adan edessä ja siitä pysäytin "toppi" käskyllä jatkaen ite kuitenkin peruuttamista taaksepäin ..

milajaada%20090-normal.jpg

Sitten vapautin niin että nakkasin vaan makkaran palkaksi suuhun ja vapaa. tehtiinpä toppi pysäytyksiä "ihan oikeen päinkin" :)

milajaada%20086-normal.jpg

...ja noin sitä Manttu tyyliin taas katseella painostetaan koira seisahtumaan!!!

Maahanmenoa otettiin vaan makupalalla hetsaten ja siitä käsiavulla nopeat maahanmenot ja palkka ja vapaa :) Loppu aika sitten posetettiin kameralle.

milajaada%20127-normal.jpg

Mun pikku "lättityttö" kohta 11kk <3

milajaada%20105-normal.jpg

Noppakin oli mukana, nämä reenit ei vaan Nopalle ollut hyvin suunnitellut ja valmsiteltu etukäteen..Noppahan tarvii sen "väsytys" lenkin että on enimmän kärjen purkanut innostaaan, eikä ääntele, ja rkeskittyy paremmin. No ääntelyn mää sain sillä nyt pois että laitoin Nopallekkin loppupalkan odottamaan, se pitää hiljaisena. Mutta sitten muuten sitä intoa ja yritystä oli ehkä himpun verran liikaa... Mutta positiivista oli molmpien koirien kohdalla etteivät reagoineet uuteen paikkaan juuri ollenkaan, no ada ei ollenkaan ja Noppakin vaan ihan vähällä haistelulla, että kyllä melkein vois senkin kohdalla sanoa ettei yhtään :)

Nopan kanssa tein pikku pätkiä seuraamista, edistää(palkkasin oikeasta paikasta makupalalla)

milajaada%20168-normal.jpg

 

milajaada%20192-normal.jpg

...ja niin se emäntä tuijottaa edelleen...

milajaada%20156-normal.jpg

Noppa hyökkää patukkaan kuin pieni suojelukoira hihaan :D

milajaada%20153-normal.jpg

Kerkesipä leikin tiimellyksessä poseerata suoraan kameraankiin :D

milajaada%20208-normal.jpg

Noppa 1v 8kk <3

@kuvaaja Noora Nahkala (kuvien kopionti kielletty)