Menin siis kaksi viikkoa sitten takasin töihin...ja se onkin imenyt mehut emännästä melkoisen hyvin, ollaankohan me todistetusti muuta kuin kahdestyi keretty reenatakkaan tokoa, ja kerran käyty tekeen dameilla hakuruutu :D

Toko reenit on kuitenkin kirjoitettu paperilapulle ylös eli siitä nyt lunttaan ja toiset on jopa videoitu lapsukaisen toimesta :)

Paikka makuu: 1 min. 20 sek.Tein kokeenomaisesti ja ennen liikkeen alkua vietiin adan kanssa palkka rasia reenireppuun "kentän" laidalle. Vapautuksen jälkeen "palkka" käskyllä juostiin kilpaa repulle palkalle.

Seuraamista: Ensin palkka sivulle tulosta, 10 askelta suoraa seuruuta naksautus ja palkka, 4 askelta seuraamista, naks ja palkka. 7 askelta seuraamista naks ja palkka. 2 askelta seuraamista , naks ja palkka. sivulla oloa noin 10 sekuntia naks ja palkka. vapautus. Paikallaan käännöksiä, makupalaa avuksi käyttäen niin että sain käyttämään kunnolla takapäätä käännöksissä.

Luoksetulo: Kokeenomaisesti tämäkin ja ite piti huolehtia ettei niitä vartaloapuja tule minkäänlaisia!!

Down: Edessä maahan toistoja viisi, nopeita, palkka heti alkuun käsiapua käyttäen että muistui mieleen se hissinä meno.

 Tuo tehtiin siis omalla pihalla joskus viikko sitten :)  Tänään treenattiiin omalla pihalla ja näistä videot. Ja niitä lisätessä tajusin ettei tänne saa lisättyä videoita.. Nyt mää koitan kuumeisesti etsiä sivustoa jonne saan lisättyä kuvia ja videoita ja linkitettyä sitäkautta tänne.. :/