Eilen käytiin Outin luona tokoilemassa, ja niiden reenien perusteella teinkin päätöksen etten ilmoita adaa tokokokeeseen Sieviin 25.6 vaan annan aikaa ja reenaan ihan rauhassa, ihtiä ahistaa kiireellä reenaaminen ja tuntuu niinku pitäis melkein joka päivä reenata jotakin.. plääh.. ja tuntuu ettei enää nauti ite ja se näkyy sitten koirassakin.  Liian nopiaa liian vaikiaa, virheitä tulee ja kun aletaan hinkkaamaan niin ei tunnu enää hauskalta, vaan ihan pakolta.

Eilen oli kuitenkin hyvää häiriö reeniä Adalle, Sinko oli paikka makuussa ku Adalle tein luoksetuloa, eka kerralla karkasi loppuosassa suoraan Satun ja pratis poika Lemmyn luokse, uusinta otoksella tuli kuitenkin sivulle ja pysyi sen jälkeenkin hallinnassa suht hyvin :) Seuraamista koitettiin ihan taas askel, pysähdys askel-tyyliin vaan kontakti ei meinannu millään pysyä, ei vaikka siihen otettiin jo sitten ruokakippo palkkaa ja vaikka pidettiin kahvitaukoakin välissä, viimein saatiin joku askel pari niin että kontakti säilyi ja saatiin palkattua ja lopetettua siihen.

Tänään menin sitte Piisilän pihalle ja laitoin kameran auton katolle kuvaamaan videota reeneistä. Tehtiin ihan vaan hauskaa tokoa, leikin alkuun pallolelulla ja sitte pari ruutuun juoksua ja sivua niin että käännöksiä vasempaan paikallaan , käännöksiä oikeaan paikallaan, pari askelta peruutusta pari askelta oikealle ...Niin että adan oli koko ajan pakko pitää kontaktia että tietää minne seuraavaksi, palkkasin satunnaisesti väliin joka askeleella väliin vasta "koko setin" jälkeen. Luoksetulon tehtiin myös.  Sitte autoon ja uudessa "setissä" tein yhden pidemmän pätkän about 10 askelta eteenpäin, mutta keksivaiheilla muutamaa juoksuaskelta. Luoksetulo taas ja muutama ruutuun meno läheltä, seisomaan pysäytys ja maahan meno :)